lördag 29 maj 2010

Oh what a night!

Det ringer i öronen och mittbenan som formades av allsången från publiken på Klara Hall under fredagskvällen ligger som ett delat hav på huvudet. Inte mycket att säga utom att denna irländska afton blev oerhört lyckad för alla parter. Vi hade skitkul och ihop med Irish Dance Project blev det precis en sån stämning vi bäddat för. Men utan Enköpings-publiken går det ju inte. Tur då att de levererar som vanligt när vi kommer på besök.

Vi blandade klassiker med nyskrivet och de 8 (med extranummer) dansnummer som Tove och Carina bjöd på var oerhört uppskattade. Det smattrades och applåderades om vartannat.

Clazze på Klara Hall såg också nöjd ut med sitt evenemang och han slet som vanligt för att göra alla nöjda, och det kan nog sägas mer än en gång att alla gick hem nöjda i natten.

För oss blev resan på ett regnigt E18 mot Stockholm rätt lätt. Dock var vi ganska trötta.
Det kostar att ligga på topp, men Klara Hall får oss att känna oss just detta. På topp. Och det är vi mycket tacksamma för!

Förhoppningsvis ses vi även på Hamnfestivalen i Enköping. 1-3 juli.

Stora kramar,

Pure Malt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni gjorde verkligen en superspelning och tjejerna dansade riktigt bra! Längtar redan till er nästa spelning på Hamnfestivalen. Tack ännu en gång för en otroligt lyckad kväll!

Pure Malt sa...

Tack snälla för dom snälla orden. Vi ser också fram emot Hamnfestivalen. Enköping är verkligen Pure Malts andra hem.