söndag 16 maj 2010

Next stop - Enköping!

Jajamensan, vi tackar The Dubliner för en bra helg och åker vidare mot giget i Enköping den 28 maj. Närmare bestämt på vårt favoritställe Klara Hall. Och varför denna favorisering då? Jo, vi har ju såklart fler ställen vi gillar att komma till men på Klara Hall blir man alltid varmt välkomnad av Clazze med familj (och personal) som vet hur man skapar en bra och skön miljö inför konsert.
Clazze har en längre tid ordnat med konserter, allehanda föreställningar, julbord, release-fester, konferensmiddagar och företagsträffar, afterwork etc. etc. Han har skapat ett ställe dit många väljer att förlägga sina aktiviteter och vi har sån tur som redan har fått uppträda där ett flertal gånger. Och sist vi var där var i september, vilket var förmodligen förra årets bästa gig.

Nu är det alltså dax igen, vi har väntat ett tag för att kunna komma med ny platta i bagaget och energi nog att riva taket. (igen...) Dans är med på repertoaren också så köp en biljett och dyk upp på Klara Hall i Enköping fredagen den 28 maj! Gå in på www.klarahall.net för mer info.

/Pure Malt

Inga kommentarer: