måndag 8 mars 2010

Vi närmar oss!


St Patricks Day i Malmö för några år sen. Alla var där. Även Anders Gjörling som synes. Var Stefan höll hus? Han sprang runt i publiken...repris i år på Galways?

Dels närmar sig S:t Patricks Day med stormsteg. Det vet ni säkert. 17 mars, onsdagen i nästa vecka är det dags igen. Den dagen som är den stora högtiden för irländare (och alla vi som vill fira som dom) världen över. De firar sitt skyddshelgon Patrick som kristnade Irland för ca 1000 år sen.


Vi giggar självklart även i år på denna stora dag och det gör vi på Irish Pub Galways på Kungsgatan i Stockholm. Vi återkommer med detaljer strax innan men att om du har planer på att köra hårt och sjunga som en irländare denna kväll råder vi dig att köpa nåt grönt att ha på dig och dyka upp på Galways under dagen/kvällen. Pure Malt kliver på scen ca 20.00. Men firandet börjar såklart redan innan. Ni som redan är proffs på Paddys-Day-firande vet hur det går till. Det kan bli galet...



Skivan närmar sig också att vara klar. Men det har ni väl hört nog om snart. Vi återkommer när vi har konkreta bevis. Men att vi har tagit oss vatten över huvet är lite överdrivet. Snarare doppat huvet i vattnet för att vakna upp ur inspelningskoman. Nu kör vi på!



/Pure Malt

Inga kommentarer: