söndag 31 oktober 2010

Egna alster...

Ni som har vår senaste skiva "Cask Strength", har kanske lyssnat in er på låtarna nu och har en klar uppfattning redan om hur de känns. Ni har säkert en uppfattning om våra egen-skrivna låtar också. Det är liksom meningen, att beröra. Fastän reaktionerna lär vara olika.

Live på scen har vi hittills kört "Claymore High" och "Power of the gin" en hel del på sistone och jag kan säga att det gått över förväntan, och mottagandet har varit kanonbra! Kul tycker vi och det ger ju mersmak att skriva mer, fast samtidigt en önskan att man hade mer tid till detta både inom gruppen och på egen hand. Vi får styra upp det helt enkelt.

För övrigt skickade vi ett ex. av "Cask Strength" till Linda i Alingsås i veckan. Hon tyckte det var enklare att beställa direkt av oss än att åka upp till Stockholm och köpa skivan på vårt gig. Man gör ju som man vill och vi diggar att hon ville ha plattan. Tack för det, Linda! Kanske ses vi på nåt gig nära Alingsås i framtiden.

Vill du beställa ditt eget ex så är det bara att maila, som vanligt på pure.malt@spray.se. Det är aldrig fel att få hem elva spår fyllda av keltiska toner, virvlande säckpipa och dansanta jigar. Eller? Ett fantastiskt designat skivomslag signerat Malmös hårdast jobbande AD sitter heller inte dumt i skivhyllan. PLUS att årets mest vågade cover avslutar skivan. Mer än så säger vi inte.

Tills vi ses eller hörs önskar vi er en bra vecka!

/Pure Malt

4 kommentarer:

Hårdaste jobbande AD:n i hela universum sa...

Instämmer, den skivan vill man INTE vara utan! :)

Anonym sa...

Super bra skiva. Har spelat den massor redan. M.v.h. Linda.

Pure Malt - scottish and irish music sa...

Tack Linda, härligt att du gillade den.

Linda Alingsås sa...

Hejsan! Även mina barn gillar er musik. Min son älskar att röra sig till musik och han hoppar glatt runt när jag spelar er cd. Min man och jag har även en liten dotter som är 4 månader och även hon gillar att gunga i sin babysitter i takt till musiken.
Tyckte det kunde vara roligt för er att veta det. M.v.h. Linda.