onsdag 1 december 2010

The Dubliner i helgen!

Så, dax igen för Stockholms Finest Irish band att ställa sig i dagarna tre på The Dubliner, Hötorget. Kiltarna är (inte) nystrukna, skjortan är dock tvättad sen sist och Tullamore Dew har utlovat ett speciellt arrangemang på fredagen. Vad det innebär vet dock ingen än. Själva kommer vi ta del av detta i förhoppningsvis måttlig mängd, annars glömmer väl undertecknad fler texter än vanligt... Men, vi bidrar naturligtvis till att sätta hög stämning, det lovar vi.

För övrigt kan vi bjuda på följande citat av vår allsmäktige basguru Dan, när vi pratade gitarrköp i veckan: "Köp då en gitarr med självstämmande stämskruvar!". Ok, Dan. När vi hittar det ska vi hojta till. Det kommer väl tecknas ner som världens trettonde underverk när det finns tillgängligt.

Torsdag 2 dec, blir lite mer acoustic sittandes på barstolar. Fre 3 dec och lör 4 dec så åker barstolarna ut genom fönstret och vi står som vanligt i fullt ställ! Starttid i helgen är 22.00 bägge dagarna. Väl mött!

/Pure Malt

P.S Årets julklapp är inte surfbrädan. För den innehåller inte en massa musik med Pure Malt. Det gör däremot vår senaste skiva "Cask Strength". Hör av er för ett ex. på pure.malt@spray.se eller kom förbi The Dubliner i helgen och köp den på plats! Då får du den dessutom signerad. Det du!

Inga kommentarer: