lördag 3 juli 2010

Fredagen: dag 2 av 3

Är det David Lee Roth med Van Halen....?

"-Panama!" med Fan Heller

Ja, så har vi då avverkat två festivaldagar i Enköping. Härligt väder, bra stämning på alla håll. En av fördelarna med att spela på en festival är självklart närheten till andra scener och artisters uppträdanden. Igår kollade vi lite på diverse akter men för undertecknad som diggar Van Halen stenhårt var Tribute-bandet Fan Heller en självklar punkt på schemat.

De lät mycket riktigt som originalet till stor del i alla fall. Sångaren påminde och lät väldigt mycket som David Lee Roth (sångare i Van Halen under sent 70 och tidigt 80-tal). Att Fan Heller koncentrerat sig på den eran av Van Halens karriär är självklart. Den perioden med Sammy Hagar som sångare är inte den riktiga och viktiga perioden, om du frågar mig (och säkert 99% av folk som gillar Van Halen).

När Fan Heller kört sitt gig klev vi upp på scen för att köra vårt sista set för kvällen och det var kanonstämning! Vi tar med oss det och ikväll kör vi ända in i mål. Med publikens stöd och lakritsremmar som kost glömmer man lätt värkande fingrar och annat slitage. :-)

/Pure Malt

Inga kommentarer: