fredag 3 juli 2009

Festkväll inför sommarens gig!

Japp vi kände att det var dax. Så vi gick ut på stan för att visa upp våra bästa sidor. André säger att hans bästa sida är den vänstra. Nåja, kul blev det och sent också. Vi passade på att besöka nya puben Liffey´s i gamla stan. Snygg irländsk bar med en inte helt oäven liten scen och stor undervåning.

Sen bar det raskt av till nya Dubliners. De har ju flyttat från Norrmalmstorg till Hötorget, närmare bestämt Holländarg.1. Skönt och fräscht! Lång bar, allt nytt, och en rejäl scen synlig för alla. Detta lovar gott när vi ska dit i september! Gå dit för fasen!



André och Dan på nya Dubliners.


Vi släpade även med Anders som gärna svänger en bägare. Han ska ju för övrigt greppa micken igen när vi lirar i Waxholm 8 augusti. Mer om det senare. Så här såg Anders ut denna afton:

Sen gick vi självklart vidare till Pipers Club, för övrigt den sista nånsin på Maria Prästgårdsgata. Där var stämningen ljummen när vi kom men sen steg det till sedvanlig galen hetta.

Klassiker framfördes, sånger skrålades. Varm öl intogs bl.a. och hemgjorda nachotallrikar serverades. Lagom till sista gången nånsin funkade bägge toaletterna. Bra där!

Eugen höll låda om Teobald Thor som vanligt. Starkt!

Massa nya ansikten syntes och dessa ungdomar önskade nog att väggarna där nere kunde tala. De skulle bara veta vad PDRE har haft för sig förutom att öva flitigt såklart.

Hur som helst så är PDRE mycket kunniga och talangfulla fortfarande och vi hoppas att de hittar en ny lokal snarast så vi kan ses där!

Slainté säger vi i Pure Malt och tack för denna tid.


Inga kommentarer: