tisdag 13 juli 2010

Festival-inspiration...

Hallå i värmen, vänner. Jo, vi spelade ju nyss på Hamnfestivalen i Enköping, men det är för övrigt tunnsått för oss med festivaler i år. Vi har haft lite otur i planeringen och vi är på semester olika perioder i år vilket gjort att vi tyvärr fått tacka nej till ett par gig. Det är typ det tråkigaste man kan göra, tacka nej till spelning. Men ibland går inte allas scheman ihop. Och man vill ju kunna leverera till 100% om man tackar ja.
Vi har ju möjligheten att spela i olika konstellationer men utan vår medlem Robin är vi ganska strandsatta. Han står för så mycket av vårt sound, säckpipa bl.a mandalin, banjo, flöjter etc.

Nu är det faktiskt inte Robin som är utomlands i år, utan både André och Stefan har satt sig på flyget till varmare länder. (varmare, förresten? Sydligare i alla fall...)

En glädjande sak är att det i år arrangerades Eileen-Folkfesten i Lidköping. En festival i två dagar med blandad folkmusik. Bl. a ett skotsk säckpipeband, Cookies´n Beans etc. Det ger hopp om fler satsningar runtom i landet att arrangera små festivaler med folkmusik.

Nästa år hoppas vi kunna styra upp sommarens förfrågningar bättre. Ju tidigare man vet om arrangemanget, desto lättare är det ju att planera. Vi siktar såklart på att ta steget fullt ut och dyka upp på festivalen eller scenen nära just dig och då uppträda med vår keltiska show, bestående av oss i Pure Malt tillsammans med dansarna ifrån Irish Dance Project!
Men annars kommer vi som kvintett med fulladdad repertoar, precis som vanligt!

Förfrågningar som vanligt på pure.malt@spray.se.

Svalkande hälsningar,

Pure Malt

Inga kommentarer: