måndag 26 juli 2010

Amazing Grace...

var det när Isabelle och Jakob gifte sig i Skåne förra lördagen den 17e juli. Bidraget från Pure Malts sida är givet då André i gruppen ju är storebror till Isabelle.
Han bjöd på Ted Gärdestads klassiker "För kärlekens skull" i kyrkan, men det har väl egentligen inte med det här att göra. Däremot rev han och hans pappa Anders Gjörling av "Amazing Grace" i kyrkan ihop och vet man att Anders sjöng så användes akustiken på bästa sätt!
Mycket stämningsfullt och en stämma lade André såklart även på Anders sång. Gitarren skötte han också. Kiltarna förblev dock hemma denna gång.

Visste ni att "Amazing Grace" är ju faktiskt en amerikansk hymn från början. Som skottarna av någon bra anledning gjorde till sin. Den spelade vi förr på våra gig, och då menar jag förr som i Corbies-tiden. Alltså innan Pure Malt såg dagsljus för första gången. Vad undertecknad minns har vi inte framfört den i alla fall på mycket länge. Möjligvis på nåt bröllops-gig. Och det är ju faktiskt en fantastisk låt, och så länge Robin framför den på pipan så finns den i vår värld och närhet även idag. Fråga Robin snällt om du är på vår spelning nån gång, så finns chansen att höra den. Men, vi lovar inget. ;-)

Grattis Isabelle och Jakob säger vi från Pure Malt också. Må ni leva lyckliga ihop!

/Pure Malt

Inga kommentarer: